YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-08-2023 06:02

AK Parti Kemer’den aşure ikramı

AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure ikramı yapıldı. Liman Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşların yanı sıra turistler de büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Kemer’den aşure ikramı

Şüheda PARTAL

AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure ikramı yapıldı. Liman Caddesi’nde İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu aşure etkinliğine Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Kaya, partililer, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kazanın başına geçen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kadın Kolları Başkanı Özlem Cihan Çakırgöz, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kara ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti.

Vatandaşların yanı sıra turistlerin de büyük ilgi gösterdiği aşure dağıtımında, Muharrem ayının paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı önemli bir ay olduğunu belirten Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem ayındaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Bu yılda burada esnafımızla beraber Liman Caddesi’nde yapma kararı aldık. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun" dedi.

AdminAdmin