SİYASET
Giriş Tarihi : 28-10-2023 18:53

AK Gençlerden Starbucks'ta yer kapatma eylemi

Kemer’de AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından Starbucks Kemer şubesinde yer kapatma eylemi gerçekleştirildi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kara, “Binlerce masum çocuğun kadının sivilin vahşice katledildiği İsrail saldırılarında, İsrail’e destek verdiğini açıklayan Starbucks’ı kınıyoruz” dedi.

AK Gençlerden Starbucks'ta yer kapatma eylemi

Şüheda PARTAL

İsrail’in Filistin’e karşı işlediği insanlık ve savaş suçları devam ederken, Türk halkının da tepkileri her geçen gün büyüyor. Üstelik bu tepki yalnızca İsrail’e değil aynı zamanda sosyal medyada dolaşan “İsrail’e destek veren markalar”a da yönelik boykot çağrısı olarak karşılık buluyor. Listelerde hedef gösterilen markalardan biri olan Starbucks’ın mağazalarında eylemlere sahne oluyor. AK Parti Gençlik Kolları tarafından ülke genelinde Starbucks’ın tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

Kemer’de de AK Parti Gençlik Kolları tarafından Starbucks Kemer şubesinde yer kapatma eylemi gerçekleştirildi. Şubeye Filistin atkılarıyla gelen gençler yarım saat boyunca oturarak eylemini sonlandırdı. AK Parti Kemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kara, yaptığı açılamada, “AK Parti Kemer Gençlik Kolları olarak Kemer Starbucks şubesindeyiz. Binlerce masum çocuğun kadının sivilin vahşice katledildiği İsrail saldırılarında, İsrail’e destek verdiğini açıklayan Starbucks’ı kınıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

AdminAdmin