YAŞAM
Giriş Tarihi : 05-08-2023 05:31

AGC’den Topaloğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş ve yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta Kemer’de çıkan orman yangını nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AGC’den Topaloğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş ve AGC yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta Kemer’de çıkan orman yangını nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AGC Başkan Yardımcıları Ahmet Duran Yenigün, Şifa Çiçek, AGC Genel Sekreteri Rasim Gündüz, AGC Mali Sekreteri Yalçın Teke ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AGC Başkanı Taş ve beraberindekilere Kemer’de çıkan orman yangınında verilen mücadele ve Kemer Belediye personelinin yangına yaptığı müdahale çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Topaloğlu, ziyarette, Kemer Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler paylaştı.

AGC Başkanı Taş ise Kemer’de çıkan orman yangını nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Taş, ziyaret sonrasında AGC’nin çıkarmış olduğu ve gazetecilerin anılarından oluşan “Neler yaşadık neler” adlı kitabı Başkan Topaloğlu’na hediye etti. Başkan Topaloğlu da Taş’a Kemer kolonyası hediye etti.

Başkan Topaloğlu, AGC Başkanı Taş ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kemer Belediyesi Deniz Kafe’ye geçerek sohbet etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin