YAŞAM
Giriş Tarihi : 29-10-2023 00:21

Adnan Öney’den resim ve seramik sergisi!

Kemer Belediyesi’nden emekli Veteriner Hekim Adnan Öney’in hazırladığı resim ve seramik sergisi Kemer Belediyesi Etnografya Kültür Evi bahçesinde açıldı.

Adnan Öney’den resim ve seramik sergisi!

Kemer Belediyesi’nden emekli Veteriner Hekim Adnan Öney’in 3 yıllık bir çalışma sonrası seramik vazoların yanı sıra, yağlı boya, vitray, karakalem ve sulu boya çalışmalarından oluşan 70’e yakın eserinin yer aldığı sergi, Kemer Belediyesi Etnografya Kültür Evi bahçesinde açıldı. Sergiye, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, BBP Kemer İlçe Başkanı Uğur Bıyık, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Öney, “Kişisel sergi olarak ilk sergim. Herkes beni Veteriner hekim olarak bilir ama ben kendimi bildim bileli çiziyorum. Kendime sanatçı demedim ve de diyemem, o sizlerin takdire kalmış bir şey. İçimden geldiği gibi gördüğünüz gibi çeşitli konularda ve tarzlarda bir şeyler çizmeye çalıştım. Sergilemeye çalıştığım eserlerin tamamı pandemi döneminden sonra oluştu” diyerek katılımcılara teşekkür etti. (Reşat AYDOĞDU)

AdminAdmin