ANTALYA
Giriş Tarihi : 30-08-2023 11:31

30 Ağustos'u 3 bin 24 rakımlı tepede kutladılar

Antalyalı çiftçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Batı Torosların en yüksek noktalarından olan 3 bin 24 rakımındaki Uyluk Tepesi'ne Türk bayrağı dikerek kutladılar.

30 Ağustos'u 3 bin 24 rakımlı tepede kutladılar

Antalyalı çiftçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Batı Torosların en yüksek noktalarından olan 3 bin 24 rakımındaki Uyluk Tepesi'ne Türk bayrağı dikerek kutladılar. Motorkros motosiklet tutkunları ile aynı noktaya Türk bayrağı diken Şaban Dede (39) ve arkadaşları bu yıl 9. kez 3 bin 24 rakımındaki Uyluk Tepesi'ne Türk bayrağı dikti. Şaban Dede ve arkadaşları Kaş ilçesi Gömbe Yaylası sınırları içinde bulunan noktaya motosikletlerle çıktı. Dede ve arkadaşları önce bayrağı dikti, sonra ise İstiklal Marşını okudular.

Törende konuşan Dede, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bu yıl 9’uncu kez tepeye çıktık. Hepimiz çiftçilik yapıyoruz, köy çocuğuyuz. Her yıl bunu düzenliyoruz. Türk bayrağını göklerde dalgalandırmaya her zaman devam edeceğiz” sözlerine yer verdi. Hamza Dal,” Bu zirvede bulunmak hayalimdi, hayalim gerçekleşti” dedi. Diğer çiftçiler de zirveye bayrak dikmenin anlatılamaz bir duygu olduğunu belirterek, herkese tavsiyelerde bulundu. (İHA)

AdminAdmin