GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 28-04-2023 01:27

25 milyon değerindeki uyuşturucu jandarmaya takıldı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerince, piyasa değeri 25 milyon 200 bin TL olan A4 sentetik cannabinoid maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

25 milyon değerindeki uyuşturucu jandarmaya takıldı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Kepez ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen F.B. ve M.A.A. isimli şüphelilerin kullanmış oldukları araç, Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulmak istendi. Ancak şüpheliler kaçma girişimi üzerine Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde ve kullanmış oldukları araç içerisinde; 420 adet 168 bin kullanımlık piyasa değeri 25 milyon 200 bin TL olan A4 sentetik cannabinoid (bonzai), 1 adet tabanca, 18 adet tabanca fişeği ve 3 adet tabanca şarjörünün ele geçirildiği bilgisi verildi.

Olay ile ilgili olarak yakalanan F.B. ve M.A.A. isimli şüpheli şahısların gözaltına alındığı ve haklarında adli tahkikata başlandığı ifade edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı. (Haber Merkezi)

AdminAdmin