SPOR
Giriş Tarihi : 05-04-2024 19:28

1000 sporcu Kemer’de zirveye koşacak

Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan ve 30 ülkeden 1000 sporcunun katılması beklenen Merrell Run To Sky Yarışları öncesi organizasyon komitesi başkanı Polat Dede, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yarışlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

1000 sporcu Kemer’de zirveye koşacak

Şüheda PARTAL

Bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye'nin ilk skyrunning yarışı olan Merrell Run To Sky Yarışları, 30 ülkeden 1000 sporcunun katılması bekleniyor. Kemer Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan yarışlara katılacak olan sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter dökecek. Yarışlar, 12, 27 ve 65 kilometrelik 3 farklı parkurda gerçekleştirilecek.

Yarışlar öncesi organizasyon komitesi Başkanı Polat Dede, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yarışlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışların spor turizmine ve Kemer bölgesine çok büyük katkılarını olduğunu, Kemer Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Polat Dede ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti.

AdminAdmin