SPOR
Giriş Tarihi : 29-10-2023 00:22

100. Yıl Kupası Ayyıldız’ın

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği “100. Yıl Cumhuriyet Turnuvası” ödül töreni ile sona erdi. 8 takımın 2 grupta mücadele ettiği turnuvada Ayyıldız Takımı şampiyon olurken, turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarının yanı sıra hediyeler de verildi. Ödül törenine Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş’ın yanı sına Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin de katıldı.

100. Yıl Kupası Ayyıldız’ın

Şüheda PARTAL

Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Turnuvası final karşılaşmaları ve ödül töreni ile sona erdi. 19 Ekim Perşembe günü Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın açılış vuruşuyla başlayan turnuvada 8 takım 2 grupta mücadele etti. Cumhuriyet Spor, Efsanespor, Ayyıldız, Ciho Spor, Beldibi Spor, Gökhan Market, FC Romikos Spor, Orman Spor, takımlarının yer aldığı turnuvada final Ayyıldız ile Efsane Spor arasında oynandı.

Oldukça çekişmeli geçen final maçını, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kal ve Hakan Tuncer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Doğan, Zekeriya Tonoğlu, Fahrettin Kayhan, Mustafa Çakır ve Zihni Kilit, İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Final karşılaşmalarında Gökhan Market ile FC Romikos, Ayyıldız-Efsena Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonrası Ayyıldız Spor turnuvada birinci olurken, Efsena Spor ikinci, Gökhan Market ise üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara Kaymakam Solmaz, Milletvekilleri Köse ve Taş ile İl Başkanı Ali Çetin tarafından madalya kupalarının yanı sıra hediyeler verildi. Hakemlere de teşekkür hediyeleri takdim edildi.

AdminAdmin