Vali Şahin: “23 Nisan ruhunu ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ANTALYA - 22-04-2024 14:32

Vali Şahin: “23 Nisan ruhunu ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir”

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Şahin'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, millet irademizin tezahürü, bağımsız Cumhuriyetimizin de ön sözüdür. Milli mücadelemizin kahramanca müdafaa edildiği, milli hedeflerimizin iman, inanç ve irade ile korunduğu bir milli tarih kürsüsüdür.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kutlu ülkümüzün sembolü Gazi Meclisimizin kuruluşunu çocuklarımıza, tüm dünya çocuklarına emanet ve armağan ederek onların temiz kalpleriyle pak zihinleriyle bütünleştirmesi, 'yurtta sulh cihanda sulh' anlayışının en açık göstergesidir.

23 Nisan ruhunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi kimliğini ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir. Türk milleti var oldukça, Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecek; bir özgürlük ve bağımsızlık örneği olarak dünya çocuklarının umut ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşundan günümüze, ebediyete irtihal eden demokrasi kahramanlarımızı, vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyükşehir Zabıtası’ndan çöp ev tahliyesi

Büyükşehir Zabıtası’ndan çöp ev tahliyesi

03-05-2024 - ANTALYA

3 dakikada 323 gram acı biber yedi

3 dakikada 323 gram acı biber yedi

03-05-2024 - ANTALYA

itep kursu