CHP Kemer’in yeni yönetiminden Topaloğlu’na ziyaret

CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış’ın istifası sonrası yönetim kurulu kararıyla seçilen yeni İlçe Başkanı Sedat Karakaya ve yönetimi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş ve Kemer Tur Taksi Yönetimi de Başkan Topaloğlu’nu ziyaret ederek, yeni döneminin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

SİYASET - 25-04-2024 14:44

CHP Kemer’in yeni yönetiminden Topaloğlu’na ziyaret

Şüheda PARTAL

CHP Kemer İlçe Başkanlığı’na yönetim kurulu kararıyla seçilen Sedat Karakaya ve yönetimi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Sema Özdemir de yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, Kemer CHP İlçe eski Başkanı Adem Barış’ın istifa etmesinin ardından CHP İlçe Yönetim Kurulu kararıyla ilçe başkanlığına seçilen Sedat Karakaya ve yönetimini tebrik ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Karakaya ise Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

OTOBÜS VE TAKSİCİLERDEN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş ve Kemer Tur Taksi Yönetimi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akın da yer aldı.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Oda Başkanı Tıraş ve Kemer Tur Taksi Yönetimi’ne çalışmalarında başlarılar diledi. Tıraş ve beraberindekiler ise Başkan Topaloğlu’na yeni döneminin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

FİLİZ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) Başkanı Yana Balta da, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Balta’ya, derneği yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer’de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı FİLİZ Derneği Başkanı Balta’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Balta ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Kotan’dan AGC'ye ziyaret

Başkan Kotan’dan AGC'ye ziyaret

03-05-2024 - SİYASET

Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek

Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek

03-05-2024 - SİYASET

itep kursu