Adem Barış istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Barış, istifanın gerekçesini ise sağlık sorunları olarak ifade etti. Barış’ın istifası sonrası gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Sedat Karakaya İlçe Başkanı olarak seçildi.

SİYASET - 24-04-2024 20:25

Adem Barış istifa etti!

Şüheda PARTAL

CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasının gerekçesini sağlık sorunları olarak ifade eden Barış, yaptığı paylaşımda, “Sağlık sorunlarımdan dolayı bugün itibariyle CHP Kemer İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldım. Sağlıcakla kalın” dedi.

ORTAK ADAY OLARAK SEÇİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun da katılımıyla ilçe başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Adem Barış’ın kongrede tek aday olarak belirlendiği açıklanmış, Eylül ayında gerçekleştirilen CHP Kemer İlçe Olağan Kongresinde 62 oy alan Adem Barış İlçe Başkanı olmuştu.

YENİ İLÇE BAŞKANI KARAKAYA

Adem Barış’ın istifası sonrası ilçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında ise ilçe başkanı olarak yönetim kurulu üyesi Sedat Karakaya yeni ilçe başkanı olarak seçildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Kotan’dan AGC'ye ziyaret

Başkan Kotan’dan AGC'ye ziyaret

03-05-2024 - SİYASET

Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek

Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek

03-05-2024 - SİYASET

itep kursu