19. Likya Yolu Yürüyüşü 26 Nisan’da başlıyor

Bu yıl 19’ncusu düzenlenecek olan Likya Yolu Yürüyüşü 26 Nisan Cuma günü 18 kilometrelik Çıralı-Tekirova parkuruyla başlayacak. Etkinlik öncesi Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir’i ziyaret eden Toroslar Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı ve etkinlik koordinatörü Hasan Altuntaş, etkinlik ve parkurlar hakkında bilgiler verdi.

SPOR - 19-04-2024 21:59

19. Likya Yolu Yürüyüşü 26 Nisan’da başlıyor

Bu yıl 26-28 Nisan tarihleri arasında 19’ncusu düzenlenecek olan Likya Yolu Yürüyüşü öncesinde Toroslar Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı ve etkinlik koordinatörü Hasan Altuntaş, Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir’i ziyaret etti. Altuntaş, Efir’e etkinlik ve parkurlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Vekili Efir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spor turizminin en önemli merkezleri arasında yer alan Kemer’de yapılacak olan etkinliğin bölge tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

Toplam 75 kişinin katılacağı organizasyon, 26 Nisan Cuma günü 18 kilometrelik Çıralı-Tekirova parkuruyla başlayacak. 27 Nisan günü ise 17 kilometrelik Tekirova bölümünü yürüyecek olan yürüyüşçüler, Phaselis Antik Kenti, Alacasu Koyu ve Kuzdere parkurunu geçecek. 28 Nisan günü de 15 kilometrelik Göynük Yaylası ve Göynük Kanyonu parkuruyla yürüyüş tamamlanacak. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kemer Belediyesi'nden sporculara ulaşım desteği

Kemer Belediyesi'nden sporculara ulaşım desteği

02-05-2024 - SPOR

Kepezli Şen Türkiye ikincisi

Kepezli Şen Türkiye ikincisi

02-05-2024 - SPOR

itep kursu