TKB Kemer’den 8 Mart gezisi

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla Kumluca ve Finike ilçelerine gezi programı düzenlendi. Meyve sebze paketleme tesislerini ziyaret eden TKB üyeleri, çalışan kadınların Kadınlar Günü kutladı, emekleri için teşekkür etti.

YAŞAM - 07-03-2024 18:17

TKB Kemer’den 8 Mart gezisi

Şüheda PARTAL

TKB Kemer Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla Kumluca ve Finike ilçelerine gezi programı düzenlendi. Şube Başkanı Hacer Akdağ’ın öncülüğünde düzenlenen programda Kemer Pastanesi’nde sabah kahvaltısında biraraya gelen TKB üyeleri, daha sonra Finike’ye hareket etti. Finike’de bulunan Köksallar Meyve Sebze paketleme tesisini ziyaret etti. Tarladan markete kadar meyvelerin işleniş hikayesini yerinde şahit olan TKB’li kadınlar, tesiste çalışan kadınların günlerini kutladı ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Finike’deki Limyra Antik Kent’i gezen kadınlar, ardından Finike Turkuaz Köy’de kahve molası verdi.

KAYMAKAM ÇELİK’TEN TKB ÜYELERİNE YEMEK

Molanın ardından TKB üyeleri, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik’in ev sahipliğinde Kasap Murat Restoranda düzenlenen öğle yemeğine katıldı. Üyeler daha sonra Kumluca’ya hareket etti. Kumluca’da da paketleme tesislerini gezen TKB üyeleri, tarladan sofraya gelen meyve ve sebzelerin işleyişi hakkında bilgiler alarak, çalışan emekçi kadınlara teşekkür ederek, kadınlar gününü kutladı.

“GÖNLÜMÜZ EMEKÇİ KADINLARIMIZLA BERABER”

Gezi sonrası gazetemize açıklamada bulunan TKB Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla TKB Kemer Şubesi olarak Kumluca ve Finike’de seralarda, mumlama merkezlerinde, sebze meyve paketleme merkezlerinde çalışan emekçi kadınların gününü kutlayıp onların yaşadıkları hayatı görmek istedik. Emekçi işçi kadınlarımız ne şartlarda nasıl çalıştıklarını üyelerimize göstermiş olduk. Gönlümüz emekçi kadınlarımızla beraber ve onların bu özel günde günlerinin güzel geçmesini diliyoruz. Aynı zamanda kültür gezisi de yaptık. Bize ev sahipliği yapan sayın Finike Kaymakamı Musa Kasım Çelik’e çok teşekkür ediyoruz, onun sayesinde Finike’mizin güzelliklerini gördük” dedi.

1TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
2TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
3TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
4TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
5TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
6TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
7TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
8TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
9TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
10TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
11TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
12TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
13TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
14TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
15TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
16TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
17TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
18TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
19TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
20TKB Kemer’den 8 Mart gezisi
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

28-04-2024 - YAŞAM

Kemer’de

Kemer’de "Yaza merhaba" etkinliği

28-04-2024 - YAŞAM

itep kursu