Kemer’de üreten ev hanımları kermesine büyük ilgi

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle her ay düzenlenen “Üreten ev hanımları kermesi” büyük ilgi görmeye devam ediyor.

YAŞAM - 10-02-2024 21:55

Kemer’de üreten ev hanımları kermesine büyük ilgi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun sosyal projeleri kapsamında Kemer Belediyesi'nin destekleriyle her ay düzenlenen “Üreten ev hanımları kermesi” büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu hafta sonu düzenlenen kermesi ziyaret eden Başkan Topaloğlu, kermeste Kemerli kadınların sergilediği el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Başkan Topaloğlu'na ziyaretleri sırasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin eşlik etti. Atatürk Parkı'nda düzenlenen kermeste ev hanımları, yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satışa çıkararak ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Başkan Topaloğlu, stantları tek tek dolaşarak ev hanımlarıyla sohbet edip hayırlı işler temennisinde bulundu. Kermeste açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Kemerli kadınlarız ayda iki gün burada el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Kermes alanındaki bütün dizaynı Kemer Belediyesi olarak biz yapıyoruz. Kadınlarımız kendi ürettiği ürünleri satışa sunarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kadınlarımızın aile bütçesine katkı sunması daha iyi oluyor. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu sene turizm daha iyi olacak. Burada sergilerini açan kadınlarımızın işleri de artacaktır.” dedi. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

28-04-2024 - YAŞAM

Kemer’de

Kemer’de "Yaza merhaba" etkinliği

28-04-2024 - YAŞAM

itep kursu