Kaymakam Solmaz’dan minik öğrencilere bayram hediyesi

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beycik İlkokuluna ziyaret ederek, minik öğrencilere “Küçük Kalplere Bayramlık Projesi” kapsamında Kemer Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerler tarafından hazırlanan bayramlık kıyafetler hediye etti.

YAŞAM - 27-03-2024 18:48

Kaymakam Solmaz’dan minik öğrencilere bayram hediyesi

Şüheda PARTAL

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan “Küçük Kalplere Bayramlık Projesi” kapsamında usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından hazırlanarak öğrencilere hediye edilen bayramlık kıyafetlerin dağıtım programı için Beycik İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın da eşlik ettiği Kaymakam Solmaz, okulda incelemede bulunarak öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin bayram hediyelerini veren Kaymakam Solmaz, “Bayramdan önce tespit ettiğimiz 120 öğrencimize kendi imkanlarımızla hazırladığımız bayramlık kıyafetlerin dağıtımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje de maddi büyüklükten ziyade samimiyetin ve sevginin büyüklüğüne değinmek isterim. Hem bu işe öncülük eden Halk Eğitim Merkezimizin değerli eğiticileri ve kursiyerleri hem de kıyafetlerin sahibi güzide çocuklarımız yaşadıkları ortak duygu mutluluktur. Bizlerde bugün Beycik İlkokulunda bu dağıtımda bulunarak duygularına şahitlik yapmış olduk. Şahsen bu sayede bende çok mutlu oldum. Küçük Kalplere dokunarak çocuklarımızın bayrama daha coşkulu ve daha mutlu girmelerine vesile olduk. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zabıtadan okul kantinlerinde denetim

Zabıtadan okul kantinlerinde denetim

26-04-2024 - YAŞAM

Kaybettiği telefonuna belediye personeli sayesinde kavuştu

Kaybettiği telefonuna belediye personeli sayesinde kavuştu

25-04-2024 - YAŞAM

itep kursu