İlçe Tarım ve Orman’dan 8 Mart’a özel yemek

Kemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın katılımıyla ilçedeki kadın çiftçi, girişimci ve personele yönelik yemek programı düzenlendi.

YAŞAM - 08-03-2024 21:29

İlçe Tarım ve Orman’dan 8 Mart’a özel yemek

Kemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezindeki Fame Residence Otel’de yemek programı düzenlendi. Yemeğe, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Canan Otruş, Mal Müdürü Şerife Işık, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Emine Erten, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Derya Duman, Milli Emlak Müdürü Suzan Türkyılmaz, Hazine Avukatı Duriye Ergün, girişimci kadınlar, kadın çiftçiler ve kadın personel ile farklı meslek gruplarından kadınlar katıldı.

Karşılıklı sohbet eşliğinde görüş alışverişinde bulunulduğu yemekte Kaymakam Solmaz, katılımcı kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı. Otel Müdürü Yunus Can ise kadınlara çiçek takdim etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Canan Otruş, yemeğe katılan kadınlara ve otel yönetimine teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

28-04-2024 - YAŞAM

Kemer’de

Kemer’de "Yaza merhaba" etkinliği

28-04-2024 - YAŞAM

itep kursu