Hollanda da Kemer’e büyük ilgi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standını ziyaret eden misafirlere ilçe hakkında bilgiler vererek, Kemer’e davet ediyor. Halka kapılarını açan Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standı, adeta ilgi odağı haline geldi.

TURİZM - 11-01-2024 17:03

Hollanda da Kemer’e büyük ilgi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar ve Ferhan Fidan, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasına yer alan Kemer’i Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtıyor. Kemer standına gelen misafirlere Kemer ile ilgili tanıtım broşürleri ve doneler veren Başkan Topaloğlu, acente ve turizmcilerle de bire bir görüşmeler yapıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standımıza büyük bir ilgi var. Standımıza gelen misafirlerimize Kemerimizin güzelliklerini anlatarak onları ilçemize davet ediyoruz. Amacımız Kemer’e daha fazla Avrupalı turist getirebilmek. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Bu yılki turizm sezonunun çok daha iyi olacağını ümit ediyorum.” dedi. (Bülten)

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama

Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama

03-05-2024 - TURİZM

Antalya'dan yeni turist rekoru

Antalya'dan yeni turist rekoru

02-05-2024 - TURİZM

itep kursu