Başkan Topaloğlu’ndan Talant Derneği’ne ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Talant Antalya Slav Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Güzel Türk ve öğretmenleri ziyaret etti.

YAŞAM - 23-02-2024 17:28

Başkan Topaloğlu’ndan Talant Derneği’ne ziyaret

Çamyuva Mahallesi’nde yer alan Talant Antalya Slav Kültür ve Eğitim Derneği’nde dernek başkanı Türk ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi ile derneğin yapacağı projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Burada küçük çocuklara verdiğiniz sanatsal faaliyetler çok önemli. Ağaç yaş iken eğilir atasözünü gerçek anlamıyla özetliyorsunuz. İlerde birlikte yapacağımız projelerde de tüm desteği vermeye hazırız. Zaten eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Güzel Türk ise her konuda Başkan Topaloğlu’nun yanında olduklarını belirterek, verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini ifade etti. Dernek Başkanı Türk ve öğretmenler, ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

Vali Yardımcısı Sezgin’den Kültür Evi’ne ziyaret

28-04-2024 - YAŞAM

Kemer’de

Kemer’de "Yaza merhaba" etkinliği

28-04-2024 - YAŞAM

itep kursu