Topaloğlu: “Artık Kemer tarihinde ne Gül kaldı ne de Şeker”

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Kemer Belediye Başkanı yeniden Necati Topaloğlu oldu. Kemer Belediyesi önünde toplanan kalabalığa seslenen Başkan Topaloğlu, “Artık Kemer tarihinde ne Gül kaldı ne de Şeker kaldı. Ağalar parayla Kemer halkını satın alacaklarını zannetti ve sabaha kadar para dağıttılar ancak siz ‘Hayır’ dediniz. Demek ki parayla bu işler olmuyor, ilk önce kalbine yüreğine dokunacaksın. Artık para babalarının hepsi gitti, tarihten silindiler” dedi.

SİYASET - 01-04-2024 00:58

Topaloğlu: “Artık Kemer tarihinde ne Gül kaldı ne de Şeker”

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Hak Partisi’nden Kemer Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi tekrar kazandı. Sandıkların açılmasıyla yüzlerce vatandaş, araç konvoyları oluşturarak Kemer’de tur atarak Necati Topaloğlu’nun tekrar seçilmesini kutlayarak Kemer Belediyesi önünde toplandı.

“ARTIK KEMER TARİHİNDE NE GÜL KALDI NE DE ŞEKER KALDI”

Belediye meclis üyesi adayları ve kendisine destek veren vatandaşlar ile Liman Caddesinden Belediyeye doğru yürüyen Topaloğlu, belediye önünde toplanan kalabalıkla kucaklaştı. Burada toplanan kalabalığa seslenen Başkan Topaloğlu, “Sevgili Kemerliler sizleri seviyoruz. Bugün 31 Mart 2024 ve bu tarih Kemer’in defterine altın harflerle yazıldı. Neden? Kemer halkı kararını verdi ve ‘hizmete devam’ rant ise ‘hayır’ dedi. Bu saatten sonra Kemer’de yeni bir siyasi atmosfer oluşacak ve artık bizler bir kenara çekilip en genç nesiller belediyeyi yönetecek. Artık Kemer tarihinde ne Gül kaldı ne de Şeker kaldı. Ağalar parayla Kemer halkını satın alacaklarını zannetti ve sabaha kadar para dağıttılar ancak siz ‘Hayır’ dediniz. Demek ki parayla bu işler olmuyor, ilk önce kalbine yüreğine dokunacaksın. Artık para babalarının hepsi gitti, tarihten silindiler. Sizlere dün de teşekkür ettim. Hiçbir olay olmadan bu seçim atmosferi bitti ve onun için sizlerin de bu atmosferde çok hakkı vardı, bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“KEMER BİR DAHA ESKİYE DÖNMEYECEK”

Bundan sonra halka yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Topaloğlu, “Biz bu seçim sürecinden sabaha kadar koşan gençlere, akşama kadar yürüyen ablalara, annelere ve bizlere desteğini esirgemeyen İsmail Selami Minta ve Büyük Birlik Partisi Başkanı ile meclis üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Artık Kemer bir daha eskiye dönmeyecek. Dün mitingimizde de söylem ‘Kemer altın çağını yaşamayacak, Kemer rantın çağını yaşayacak’ diye ve sizlerde bu rantın geçişine de siz dur dediniz. Halka olan desteklerimiz artarak devam edecek. Kemer hizmete oy verdi. Bize oy vereni de vermeyeni de kucaklıyor ve bağrımıza basıyoruz. Sizleri seviyoruz” diye konuştu.

MİNTA: “AĞALIKLA PAŞALIKLA SEÇİM ALMA DERDİ BİTTİ”

Ak Parti’den istifa ederek Topaloğlu’na destek veren İsmail Selami Minta ise, “Bugün Kemer seçimini yaptı. Kemer halkı 5 yıl daha yönetimi sayın başkanımız Necati Topaloğlu ve ekibine teslim etti. Ama bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim oldu ve artık bundan sonra Kemer’de yapılan hizmetler yarışacak, öyle ağalıkla paşalıkla seçim alma derdi bitti. Bu süreçte vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Topaloğlu havai fişeklerin eşliğinde Zeybek oynadı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milletvekili Kaya sordu, Bakan Uraloğlu yanıtladı

Milletvekili Kaya sordu, Bakan Uraloğlu yanıtladı

30-04-2024 - SİYASET

Kotan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun”

Kotan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun”

30-04-2024 - SİYASET

itep kursu