Oda başkanlarını buluşturan sünnet töreni

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ın torunları, Filiz ve Uğur Tıraş çiftinin çocukları Mustafa Hacet ile Nadir Eymen, Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen dillere destan sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımlarını attı. Antalya ve Kemer’deki oda ve kooperatif başkanlarını da bir araya getiren sünnet törenine çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

YAŞAM - 05-06-2023 03:41

Oda başkanlarını buluşturan sünnet töreni

Şüheda PARTAL

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ın torunları, Filiz ve Uğur Tıraş çiftinin çocukları Mustafa Hacet ile Nadir Eymen, Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen sünnet düğünü töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attı.

Görkemli ve yoğun katılımla gerçekleşen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Belediye Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Özcan Çeliktaş, Mustafa Tıraş, Semih Özdemir, Emrah Ayhan, Hakan Tuncer, Ramazan Kal, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kayrak, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, Kemer Tur ve Kemer Vip Tur Başkanı Oktay Çelik, Antalya Barosu Kemer İlçe Temsilcisi Av. Ramazan Beyrek, iş insanı Rahman Şeker’in eşi Merve Şeker, otobüs ve taksi kooperatif başkanları ile çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

Tıraş ailelerinin konukları kapıda karşıladığı sünnet töreni Mustafa Hacet ve Nadir Eymen’in alkışlarla tören alanına girişi ile başladı. Filiz ve Uğur Tıraş çifti misafirleri ile yakından ilgilenirken, Erkekliğe ilk adımlarını atan Mustafa Hacet ve Nadir Eymen’in görülmeye değer heyecan ve mutluluğuna şahit olan davetliler hareketli şarkılar ve dans müzikleriyle bol bol oynayarak eğlendi.

Aile üyeleri ile törene katılan davetliler Mustafa Hacet ve Nadir Eymen ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Sünnet töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Tıraş ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

 

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımı atan Mustafa Hacet ve Nadir Eymen'e ’sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erasmus öğrencilerinden Kemer Belediyesi’ne ziyaret

Erasmus öğrencilerinden Kemer Belediyesi’ne ziyaret

18-04-2024 - YAŞAM

Göynük Kapalı Pazar Yeri’nde sona doğru

Göynük Kapalı Pazar Yeri’nde sona doğru

17-04-2024 - YAŞAM

itep kursu