Advert

Minik öğrenciler piknikte eğlendi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan geleceğin teminatı öğrencilerle piknikte buluştu.

YAŞAM - 18-05-2024 16:07

Minik öğrenciler piknikte eğlendi

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kındılçeşme Günübirlik Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan öğrencilerle ve aileleriyle selamlaşarak sohbet etti. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akın eşik etti. Veliler, kendi elleriyle yaptıkları birbirinden lezzetli yiyeceklerden Başkan Topaloğlu’na ikram etti. Başkan Topaloğlu, eğitime kazandırdıkları Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan çocuklarla piknikte bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Öte yandan Başkan Topaloğlu, hafta sonunu değerlendirmek için Kındılçeşme’ye gelen vatandaşlarla da selamlaşarak bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Topaloğlu, “Bizim her şeyimiz çocuklarımız. Onlarla zaman geçirmekten, bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onlar her şeyin en iyisine layık. Çocuklarımıza ve gençlerimize özel projelerimiz artarak devam edecek” dedi.

Öğrenci ve veliler etkinlikte, çeşitli oyunlarla güzel vakit geçirdi. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anaokulu öğrencilerinden yıl sonu sergisi

Anaokulu öğrencilerinden yıl sonu sergisi

01-06-2024 - YAŞAM

Gençlik Orkestrası’ndan mini konser

Gençlik Orkestrası’ndan mini konser

01-06-2024 - YAŞAM

itep kursu