Advert

Kındılçeşme’deki piknik masaları yenileniyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kındılçeşme Günübirlik Piknik Alanındaki piknik masalarını yenilerken, Tekirova Mahallesi’nde de kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor.

YAŞAM - 17-05-2024 13:30

Kındılçeşme’deki piknik masaları yenileniyor

Zamanla deforme olan ve kırılan piknik masalarında onarım ve yenileme çalışmaları yapan belediye ekipleri, masalarda zımpara ve vernik işlemleri de gerçekleştiriyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Kındılçeşme Günübirlik Piknik Alanında vatandaşların kullandığı piknik masalarını yenileyerek vatandaşların kullanımına kazandırdıklarını kaydetti.

TEKİROVA’DA KALDIRIM ÇALIŞMALARI

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, Tekirova Mahallesi’nde kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. Tekirova mahallesi 29 Ekim Caddesi’nde vatandaşların rahat ve güvenli şekilde yürüyebilmesi için kaldırım çalışması yapan belediye ekiplerinin, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına kazandırılacağı belirtildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yaptıkları yol ve kaldırım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gençlik Orkestrası’ndan mini konser

Gençlik Orkestrası’ndan mini konser

01-06-2024 - YAŞAM

Kemer'de kaçak yapıya taviz yok

Kemer'de kaçak yapıya taviz yok

29-05-2024 - YAŞAM

itep kursu