Kemer, teyakkuz halinde

Kemer’de şiddetli yağış etkisini göstermeye başladı. Yurt genelinde de etkili yağışlar devam ederken, Kemer’de de şiddetli yağışlara karşı tedbirler alınıyor. Yer yer şiddetli yağışların yaşandığı ilçede, 3 gün boyunca aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekiplerin olumsuz bir duruma karşı teyakkuz halinde olduklarını bildirdi.

GÜNDEM - 01-10-2023 12:00

Kemer, teyakkuz halinde

Şüheda PARTAL

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nün kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısının ardından Kemer’de de önlemler alınmaya başlandı. Yurt genelinde etkili yağışlar devam ederken, ilçede parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava oluştu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü uyarısı sonrası yapılan son değerlendirmelere göre; Antalya'nın dağlık alanlarda ve iç kesimlerde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

KEMER, TEYAKKUZ HALİNDE

Havanın kapalı olduğu Kemer’de ise yağışlı hava da etkini göstermeye başladı. Meteorolojinin 5 günlük hava tahminine göre Salı gününe kadar havanın yağışlı olması bekleniyor. İlçede kısa süreli yağmurlar yağsa da ekiplerin olumsuz bir duruma karşı teyakkuz halinde olduklarını bildirdi.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadıklarını belirtirken, ekiplerin olumsuz bir duruma karşı beklemede olduklarını söyledi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yağışlara karşı belediye ekiplerinin çalışmalar yaptığını ifade ederek, Kemer Belediyesi olarak teyakkuz halinde olduklarını bildirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

29-04-2024 - GÜNDEM

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

25-04-2024 - GÜNDEM

itep kursu