Kemer Adliyesi’nde görev değişimi

Uzun süredir beklenen hâkim ve savcı kararnamesi 2023 ile 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hâkim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kemer’de de Cumhuriyet Savcısı İrfan Karaman, İnegöl Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Tunceli Ovacık Cumhuriyet Savcısı Hilal Eren Kaplan ise Kemer Cumhuriyet Savcılığına atandı. 3 hâkimin de görev yerinin değiştiği Kemer’e iki de hâkim atandı.

GÜNDEM - 17-07-2023 22:20

Kemer Adliyesi’nde görev değişimi

Şüheda PARTAL

2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayınlandı. Uzun süredir beklenen hâkim ve savcı kararnamesi 2023 ile 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hâkim ve savcının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, "Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ülkemize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olsun. Hâkim ve Savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, aileleri ile birlikte sağlık ve esenlikler temenni ederim. Adalete olan güveni daha da yukarılara taşımak için her kademedeki meslektaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

KEMER ADLİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Kararname ile birlikte Kemer Cumhuriyet Savcısı İrfan Karaman, İnegöl Cumhuriyet Savcılığı atanırken, Tunceli Ovacık Cumhuriyet Savcısı Hilal Eren Kaplan ise Kemer Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Kemer hakimleri Büşra Menteşe ve Seyfettin Semiz Büyükçekmece Hâkimliği atanırken, Oğuzhan Korkmaz ise Hatay Hâkimliğine atandı. Akçakale Hâkimi Gülser Güzeloğlu Ahlat ve Zile Hâkimi Ali Safa Kılıç da Kemer Hâkimliğine atandı.

Neler Söylendi?

MEHMET MURTAZA

ALİ SAFA KILIÇ OĞLUMDUR. KEMER E ADALET GETİRECEKTİR. İYİ HAKİMDİR. 6 ay önce
DİĞER HABERLER
Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

29-04-2024 - GÜNDEM

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

25-04-2024 - GÜNDEM

itep kursu