Görüntü alan gazeteciye çirkin saldırı!

Kemer Belediye Meclis Üyesi İsmail Aka’nın evinin önünde silahlı saldırıya uğramasının ardından hastaneye gelerek görüntü almak isteyen gazeteci Murat Gündüz’e Aka’nın yakınları tarafından görüntü aldığı için saldırıda bulunuldu. Darp edilen ve tedavi altına alınan Gündüz’ü hastanede ziyaret eden Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, olayı kınadıklarını söyledi.

GÜVENLİK - 03-12-2022 02:45

Görüntü alan gazeteciye çirkin saldırı!

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Meclis Üyesi İsmail Aka’nın evinin önünde silahlı saldırıya uğramasının ardından hastaneye gelerek görüntü almak isteyen gazeteci Murat Gündüz’e Aka’nın yakınları tarafından görüntü aldığı için saldırıda bulunuldu. Darp edilen Gündüz, hastanede tedavi altına alındı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, Gündüz’ü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Yenigün, görevi sadece kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve olayları doğru bir şekilde haberleştirmek olan gazetecilere yapılan bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, olayı kınadıklarını söyledi.

Gündüz ise, yaşanan olayın sıradan bir olay olmadığını ve silahlı saldırıya uğrayan İsmail Aka’nın ilçedeki bilenen bir siyasetçi ve meclis üyesi olduğunu belirterek, “Bende hastaneye gelerek görüntü almak istedim ve ayrıca oradakilerin hepsini tanıdığım gibi onlarda beni tanıyor. İsmail Aka, tam ambulans ile Antalya sevk edildiği sırada kamerayı yukarı kaldırmamla saldırıya uğramam bir oldu. Bu beni çok üzdü açıkçası. En nihayetinde bu saldırının haberi görüntülü ya da görüntüsüz yapılacaktı zaten” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Drift yaparken öğrencilerin arasına daldı

Drift yaparken öğrencilerin arasına daldı

28-03-2024 - GÜVENLİK

Antalya’da silahlar konuştu: 14 yaralı, 18 gözaltı

Antalya’da silahlar konuştu: 14 yaralı, 18 gözaltı

27-03-2024 - GÜVENLİK

itep kursu