Advert

Final Akademi’de mezuniyet coşkusu

Kemer Final Akademi Lisesi, 2023-2024 yılı mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Kemer Final Okulları yöneticileri, her mezuniyetin bir başka basamağın başlangıcı olduğunu belirterek, öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

EĞİTİM - 19-05-2024 14:37

Final Akademi’de mezuniyet coşkusu

Şüheda PARTAL

Uzun yıllardır eğitim alanında hizmet veren ve yetiştirdiği başarılı öğrenciler ile Kemer'in eğitim çıtasını yükseklere taşıyan Kemer Final Akademi Lisesi 2023-2024 yılı mezunlarını ihtişamlı bir törenle uğurladı. Akra Kemer Otel’de düzenlenen mezuniyet gecesine, Kemer Final Okulları Yöneticileri ile öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan mezuniyet töreninde mezun olan öğrenciler tarafından Türk bayrağı ve okulun flaması diğer öğrencilere teslim edildi. Okul Müdürü Yahya Kemal Öztürk tarafından okul birincisi olan Bora Ergül’e plaket ve mezuniyet belgesi verildi. Ergül’ün konuşması ve mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, mezun olan öğrencilere de diplomaları verildi.

Özel Kemer Final Akademi Anadolu Lisesi’nin akademik başarıyı ön planda tutan, kaliteli ve sıcak bir eğitim yuvası olarak, Antalya ilinin en önemli eğitim kurumlarından birisi olduğunun altını çizen Final Akademi Lisesi yöneticileri, her mezuniyetin bir başka basamağın başlangıcı olduğunu belirterek, mezun olan öğrencilerine hayatlarında başarılar diledi.

Pasta kesiminin ardından cüppeleriyle sahneye çıkan mezun öğrenciler, vizyonlarını paylaştı. Aileleri ve öğretmenlerin gurur dolu bakışları arasında keplerini fırlatan öğrenciler, gala yemeği, canlı müzik ve DJ performansı eşliğinde gönüllerince eğlenerek mezuniyetlerini kutladı.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AÜ’de Model Birleşmiş Milletler etkinliği düzenlendi

AÜ’de Model Birleşmiş Milletler etkinliği düzenlendi

31-05-2024 - EĞİTİM

Öğrenciler yoga ile stres attı

Öğrenciler yoga ile stres attı

30-05-2024 - EĞİTİM

itep kursu