EMITT Fuarı’nda Kemer tanıtımı

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın ilk gününde çok sayıda turizm acentesinin temsilcisi ile birebir görüşmeler yaparak Kemer’in tanıtımını yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “EMITT’te Kemer rüzgarı esiyor. Fuarın açıldığı andan itibaren standımıza büyük bir ilgi var” dedi.

TURİZM - 06-02-2024 13:15

EMITT Fuarı’nda Kemer tanıtımı

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sabah saatlerinden itibaren Kemer standında tanıtım çalışmalarını yürüten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmciler eşlik etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuarın ilk gününde çok sayıda turizm acentesinin temsilcisi ile birebir görüşmeler yaparak Kemer’in tanıtımını yapacak. Başkan Topaloğlu’na eşlik edenler de Kemer standına gelen misafirlere ilçe hakkında bilgiler verecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT’te Kemer rüzgarı esiyor. Fuarın açıldığı andan itibaren standımıza büyük bir ilgi var. Yapacağımız birebir görüşmelerle ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız.” dedi.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ da Kemer standına gelen misafirlere mini konserler verecek. Deniz kızı ve dj performansları da sunacak olan Kemer standı, misafirlerine eğlenceli anlar yaşatacak.

EMITT Fuarı 9 Şubat Cuma günü sona erecek. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama

Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama

03-05-2024 - TURİZM

Antalya'dan yeni turist rekoru

Antalya'dan yeni turist rekoru

02-05-2024 - TURİZM

itep kursu