Avrupa Kupası’nda Türkiye 15 madalyayla 3’üncü

Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde bulunan Limak Limra Resort Otel’de Nazım Canca adına düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda Türkiye toplamda 2 altın, 5 gümüş ve 8 bronz madalya ile müsabakaları ülke sıralamasında 3’üncü olarak tamamladı Organizasyonda, Azerbaycan birinci olurken Gürcistan ikinci oldu.

SPOR - 03-03-2024 20:40

Avrupa Kupası’nda Türkiye 15 madalyayla 3’üncü

Şüheda PARTAL

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde bulunan Limak Limra Resort Otel’de düzenlenen Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupası Judo Turnuvası sona erdi. Turnuvaya 19 ülkeden 467 sporcu katıldı. Türkiye'den 62'si kadın olmak üzere toplam 128 sporcu turnuvada mücadele etti. Organizasyonda, Azerbaycan 4 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya ile birinci, 3 altın, 4 gümüş ve 12 bronz madalya ile Gürcistan ikinci oldu. Türkiye ise 2 altın, 5 gümüş ve 8 bronz madalya ile organizasyonu 3. olarak tamamladı.

Turnuvada, Türkiye'den Elif Kılıç, Sinem Oruç altın madalya, Büşra Ceylin Coşkun, Aleyna Sena Koyak, Furkan Salih Gül, Tuana Gülenay, Ömer Faruk Turgutlu gümüş madalya, Semanur Alkış, Havva Sena Tokmak, Eda Naz Topalsalihoğlu, Dilara Öz, Selin Bestav, Sema Mete, Fulya Ergen ve Zeynep Öztürk, bronz madalya kazanan sporcular oldu.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Antalyasporlu milli yüzücülerden Bulgaristan’da 4 madalya

Antalyasporlu milli yüzücülerden Bulgaristan’da 4 madalya

29-04-2024 - SPOR

Kumluca’da başpehlivan Fatih Atlı

Kumluca’da başpehlivan Fatih Atlı

29-04-2024 - SPOR

itep kursu