ATSO’dan Kemer’e kafa karıştıran atama

Geçtiğimiz yıl ekim ayında gerçekleştirilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinin ardından Ali Bahar’ın başkanlığı ile temsilcilik görevinden istifa eden Mustafa Çetinkaya’nın ardından boşalan ATSO Kemer Temsilciliği görevine iki temsilci atandığı açıklandı. Açıklamayı yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Cevdet Başkan ve Mehmet Çokseyrek’in Kemer’e temsilcileri olarak atadıklarını ifade ederek, kararı tüm ilçeler için aldıklarını, amaçlarının eli sıkılmamış üye bırakmamak olduğunu söyledi. Ancak, her iki temsilciye ATSO Başkanı Ali Bahar imzalı gönderilen atama yazıları ise ilçede kafa karıştırdı. Gönderilen atama yazılarında Mehmet Çokseyrek’in ATSO’nun Kemer Temsilcisi olarak atandığı, Cevdet Başkan’ın ise temsilcilik danışmanı olarak atandığı öğrenildi.

GÜNDEM - 07-07-2023 05:20

ATSO’dan Kemer’e kafa karıştıran atama

Ahmet DURAN YENİGÜN

Geçtiğimiz yıl ekim ayında gerçekleştirilen ve tartışmalara neden olan ATSO seçimlerinin ardından Ali Bahar’ın ATSO Başkanı olmasıyla 7 yıl boyunca sürdürdüğü Kemer Temsilcilik görevinden istifa eden Mustafa Çetinkaya’dan boşalan temsilcilik görevi için atama gerçekleştirildi. ATSO Kemer Temsilciğinde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı ve temsilciliğe atandıkları açıklanan Cevdet Başkan ve Mehmet Çokseyrek’in katıldığı toplantı düzenlendi.

KABADAYI: “DİĞER İLÇELERİMİZDE DE BU ŞEKİLDE GÖREVLENDİRMELER YAPIYORUZ”

Toplantıda konuşan Kabadayı, Başkan ve Çokseyrek’i Kemer’e temsilci olarak atadıklarını ifade ederek, “Ali Bahar Başkanımızın onayıyla atamalarımızı gerçekleştirdik. Tüm ilçelerde daha verimli çalışılması ve üyelerimize daha güzel hizmet verilmesi anlamında böyle bir düşüncemiz oldu, bundan dolayı iki temsilci atadık. Diğer ilçelerimizde de bu şekilde görevlendirmeler yapıyoruz. Bunu yapma gerekçemiz üyelerimize daha güzel hizmet vermek ve eli sıkılmamış üye bırakmamak. Hizmeti üyelerimizin ayağına götürmek. İnşallah Kemer temsilciliğimiz daha verimli, daha taze kanlarla, daha güzel bir çalışmalarla burada üyelerimizin de yüzünü güldürerek destek vererek hizmeti ayağına götürerek ATSO’nun ne iş yaptığını daha iyi anlatmak için burada görev yapacaklar” dedi

BAŞKAN: “NASIL DAHA FAYDALI OLURUZ? ÇABASINDA OLACAĞIZ”

Yönetime yapılan atamalardan dolayı teşekkür ederek söze başlayan Cevdet Başkan ise,

“Öncelikle oda yönetimine teşekkür ediyorum. Temsilciliğimizin sorumluluk alanı Beldibi’nden Adrasan’a kadar. Bu çerçeve içerisinde amacımız ilçemizdeki faaliyetlerin sürdürülebilir ve daha iyi olması için gördüğümüz eksikleri bir üst kurumumuza ileterek daha nasıl faydalı olabilir çabasında olmak. Biz zaten ticaretle uğraşıyoruz. 1994 yılından beri ben ticaret odasına kayıtlı bir üyeyim. Kendi konumum hem otomobil sektörü hem turizm sektörü. Dolayısıyla bölgeyi iyi tanıyan biriyim. Amacım Çıralı’dan, Beldibi’ne kadar olan tüm esnaflarımızın elini sıkmak ve onların görüşlerini almak. Faydalı olabileceğimiz her bir konuda da onlara destek vermek. Yani önümüzdeki bazı eğitim programlarımız tabii ki olacak. Otel yöneticileriyle görüşmelerimiz olacak. Kaymakamlığımızla görüşmelerimiz olacak. Belediye başkanımızla görüşmelerimiz olacak. Gerçekten ilçemize yarayan her türlü faaliyetlerin içinde olmamız gerekiyor. Artık bu da tek başına değil, bir ekip arkadaşımız var, burada iki kişi olarak sahada olacağız. Umarım ki faydalı olacağız. Ben buranın eski bir esnafıyım. Dolayısıyla birçok eksiklikleri, yapılması gerekenleri biliyorum. Bu konuda da mülki amirlerimizle birlikte iş birliği yaparak ticaret odasından bu konuda görüş alarak bir faaliyet yürüteceğiz. İnşallah hayırlı olur. Benim amacım ilçemize faydalı olmak, İlimize ve ülkemize faydalı olmak” diye konuştu.

YENİLİKLERİ KEMER’E YANSITACAĞIZ

Kendisinin de 1994 yılından bu yana turizm sektöründe olduğunu ifade eden Mehmet Çokseyrek de yaptığı açıklamada, “Cevdet Başkan zaten gereken açıklamaları yaptı. Sayın Ali Bahar ve yönetim kurulunun getirmiş olduğu yenilikleri Kemer’e yansıtacağız. Amaç zaten herkese dokunmak ve daha iyi bir hizmet sunmak. Yeni yüzlerle beraber hizmeti götürmek. İnşallah herkese hayırlısı olur teşekkür ediyorum” dedi.

TEMSİLCİ Mİ DANIŞMAN MI?

Öte yandan her iki temsilciye ATSO Başkanı Ali Bahar imzalı gönderilen atama yazıları ise ilçede kafa karıştırdı. Gönderilen atama yazılarında Mehmet Çokseyrek’in ATSO’nun Kemer Temsilcisi olarak atandığı, Cevdet Başkan’ın ise temsilcilik danışmanı olarak atandığı öğrenildi.

Çokseyrek’e 19 Haziran tarihli “Temsilci Atama” konulu gönderilen yazıda, “Yönetim Kurulumuzun 02.06.2023 tarih (2022-34) sayılı toplantısında alınan karar gereği Kemer Temsilcisi olarak atanmış bulunmaktasınız” denilirken, Başkan’a aynı tarihli ‘Atama Bilgi’ konulu gönderilen yazıda ise; “Yönetim Kurulumuzun 02.06.2023 tarih (2022-34) sayılı toplantısında alınan karar gereği Kemer Temsilcilik Danışmanı olarak atanmış bulunmaktasınız” denildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği düzenlendi

29-04-2024 - GÜNDEM

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

Danıştay, Kındılçeşme'de son noktayı koydu!

25-04-2024 - GÜNDEM

itep kursu