Advert

Antalya’yı 19 Mayıs coşkusu saracak

Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya ve Alanya’da fener alayı ve konserler düzenliyor. Antalya’da Burak Yeter ve Buray konserleri, Alanya’da ise Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri kutlamalara renk katacak.

ANTALYA - 17-05-2024 12:05

Antalya’yı 19 Mayıs coşkusu saracak

Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un 105. Yılı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı coşkulu bir programla kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 18 Mayıs Cumartesi saat 21.00’de Konyaaltı Beach Park Varyant Meydanı’nda ünlü DJ Burak Yeter sahne alacak. Burak Yeter, eşsiz sahne performansı ile Antalyalılara müzik ziyafeti sunacak.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA BURAY KONSER VERECEK

19 Mayıs Pazar günü ise 19.30’da Konyaaltı Varyant’tan Cumhuriyet Meydanı’na Fener Alayı düzenlenecek. Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda ünlü sanatçı Buray konser verecek. Pop müziğinin sevilen ismi Buray saat 21.00’da en güzel şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek.

ALANYA’DA YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİ

19 Mayıs coşkusu Alanya’da da yaşanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde buluşularak Fener Alayı düzenlenecek. Alanya’daki kutlamalar saat 21.00’de Belediye Sarayı arkasında Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konseri ile devam edecek. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Antalya Hükümet Konağında YEK-G gururu

Antalya Hükümet Konağında YEK-G gururu

01-06-2024 - ANTALYA

Kaş’ta ‘Mutluluğa kurşun sıkma, geleceğini karartma’ projesi başladı

Kaş’ta ‘Mutluluğa kurşun sıkma, geleceğini karartma’ projesi başladı

01-06-2024 - ANTALYA

itep kursu