Advert

Antalya DOB’dan 19 Mayıs’a özel konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, tarihin içinde ‘Müze Konseri’. Antalya DOB sanatçıları, 19 Mayıs Pazar günü Antalya Müzesi’nde gerçekleşecek konser ile bayrama özel seçilen parçalardan oluşan repertuvarıyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR-SANAT - 17-05-2024 12:05

Antalya DOB’dan 19 Mayıs’a özel konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin yetenekli sanatçılarından oluşan kadrosuyla unutulmayacak bir konserle kutlamaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda seyircinin katılım sağlayabileceği ‘Müze Konseri’, Antalya Müzesi bahçesinde saat 20.00’da başlayacak.

Antalya’nın tarih ve sanat dolu atmosferinde gerçekleşecek konserde Serap Demirhan (Soprano), Işılay Meriç Karataş (Soprano), Betül Uzunoğlu Oruç (Soprano), Arzu Yaman (Soprano), Bilge Yılmaz (Soprano), Seçil Fenercioğlu (Mezzo Soprano), Tuğçe Oğuzülgen (Mezzo Soprano), Erdi Can Aybaş (Tenor) Dağhan Ergün (Tenor) ve Mehmet Ali Tutar (Bariton) solist sanatçı olarak görev alacak. Konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Koro Sanatçılarının Şefliğini Mahir Seyrek üstlenirken, sanatçılara Piyanist Yücel Yalçın eşlik edecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın büyük coşkusunu, sanatın büyüsüyle bir araya getiren konserde; Giuseppe Verdi’nin ‘Nabucco ve La Traviata’, Emmerich Kalman’ın ‘Şen Dul ve Çardaş Prensesi’, Jacques Offenbach’ın ‘Barcarolle’, Georges Bizet’in ‘Carmen’, Felix Körling’in ‘Gençlik Marşı’, Musa Süreyya’nın ‘Vatan Marşı’ ve Muammer Sun’un ’19 Mayıs Marşı ve İzmir Marşı’ piyano eşliğinde seslendirilecek.

‘Müze Konseri’nin sınırlı sayıdaki biletleri, Antalya Devlet Opera ve Balesi gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinde satışa sunulmuş olup, biletler Antalya Opera ve Balesi Gişesinden; hafta içi ve Cumartesi günleri 10.00-18.00 saatleri arasında, temsil günleri temsil bitiş saatine kadar, Cumhuriyet Meydanı Gişesinden; her gün 08.30-20.00 saatleri arasında temin edilebilir. (Bülten)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz konser

Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz konser

31-05-2024 - KÜLTÜR-SANAT

Antalya DOB sezona ‘Rapunzel’ ile veda ediyor

Antalya DOB sezona ‘Rapunzel’ ile veda ediyor

30-05-2024 - KÜLTÜR-SANAT

itep kursu