Aka’ya evinin önünde silahlı saldırı

Kemer Belediye Meclis Üyesi İsmail Aka, Kuzdere Mahallesi’ndeki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Diz kapağından yaralanan Aka, sevk edildiği Antalya Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, saldırıyı gerçekleştiren ve olay yerinden kaçak şahıs ise aranıyor.

GÜVENLİK - 02-12-2022 19:04

Aka’ya evinin önünde silahlı saldırı

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer Belediye Meclis Üyesi İsmail Aka, silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Kuzdere Mahallesi’ndeki evine gelen Aka, aracını park ettiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen ve kapüşonlu bir şahıs tarafından silahla ayağından vuruldu. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından diz kapağından yaralandığı tespit edilen Aka, ambulans ile önce Kemer Yaşam Hastanesi'ne ardından ise Antalya Yaşam Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİYE SALDIRI

Olay sonrası Kemer Devlet Hastanesi’ne gelen ve Antalya’ya sevki için ambulansa bindirilmesini görüntüleyen gazeteci Murat Gündüz’e Aka’nın yakınları tarafından görüntü aldığı için saldırıda bulunuldu. Darp edilen Gündüz, hastanede tedavi altına alındı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Gündüz’ü ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Yenigün, görevi sadece kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve olayları doğru bir şekilde haberleştirmek olan gazetecilere yapılan bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, olayı kınadıklarını söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Apartmanın 3. katından düşen kız çocuk yaralandı

Apartmanın 3. katından düşen kız çocuk yaralandı

28-03-2024 - GÜVENLİK

Antalya’da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi

Antalya’da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi

28-03-2024 - GÜVENLİK

itep kursu