GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 12-03-2024 07:43   Güncelleme : 12-03-2024 10:11

Kemer güne yangınla uyandı: 1 gözaltı

Kemer’in Çalış Tepesinde sabahın ilk ışıklarında çıkan orman yangını ekipleri alarma geçirdi. Kemer Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, Yangını çıkardığı belirlenen ve yangının başladığı yerde yarı baygın halde bulunan 1 kişi ise gözaltına alındı.

Kemer güne yangınla uyandı: 1 gözaltı

Şüheda PARTAL

Kemer güne yangınla uyandı. Çalış Tepesinde alkol alan F.K. isimli şahıs, ısınmak amacıyla ateş yaktı. Kısa sürede büyüyen yangın ekipleri alarma geçirdi. İhbar üzerine kısa sürede Kemer Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangın bölgesine ulaştı. Orman İşletme Müdürlüğünün ilk müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

ISINMAK İÇİN ATEŞ YAKMIŞ

Yangını çıkardığı belirlenen F.K. ise bölgeye yayan olarak ulaşan ekipler tarafından yarı baygın halde bulundu. Ekiplerce alandan çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilen F.K., ambulans ile sevk edildiği hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen F.K. ifadesinde alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını belirtti.

AdminAdmin