EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-09-2022 21:50

Uğur Okulları Kemer Kampüsü öğrencilerle buluşuyor

Yarım asrı aşkın deneyim, vizyon ve uluslararası başarısıyla eğitim öğretime devam eden Uğur Okulları, yeni eğitim öğretim döneminde Kemer Kampüsü’nde öğrencileriyle buluşuyor.

Uğur Okulları Kemer Kampüsü öğrencilerle buluşuyor

Türkiye’nin 55 ilinde 116 okulda öğrencilerini başarıyla geleceğe hazırlayan Uğur Okulları, güçlü akademik kadrosuyla en donanımlı eğitim olanaklarını sunuyor. Eğitimde 55. yılını kutlamaya hazırlanan Uğur Okulları; çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren STEM eğitimi, kodlama eğitimi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, yapay zeka destekli eğitim platformu Metodbox ile ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyor. 6 ülkede; 6 üniversitesi, dil okulları ve okul öncesinden lise kademesine kadar okulları bulunan BAU Global Ailesinin bir üyesi Uğur Okulları, yurt dışı eğitim konusunda da öğrencilerini destekliyor.

420 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Akademik ve bilimsel temelli eğitim anlayışıyla öne çıkan Uğur Okulları yeni eğitim öğretim döneminde Kemer Kampüsü’nde öğrencileriyle buluşuyor. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim verecek olan Uğur Okulları Kemer Kampüsünde;STEM laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Fen Laboratuvarı, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kütüphane, spor alanları gibi birçok fiziki olanak yer alıyor. 420 öğrenci kapasiteli ve 19 derslikli kampüs, öğrencilerine hem fiziki şartları hem de öğretim kadrosu ile doğru ve iyi bir eğitim-öğretim hizmeti sunuyor.

‘DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRİLİYOR’

Küresel yetkinliklerle donatılmış, farklı fikirler geliştirebilen, bilgileri eleştirel düşünceyle birleştirebilme becerisine sahip, kendini tanıyan, başarılı ve mutlu nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Uğur Okullarının Türkiye genelinde 110 bin öğrencisi bulunuyor. Tüm okullarında aynı müfredatı, kaynakları, öğretim süreçlerini ve projeleri eş zamanlı olarak uygulayan Uğur Okulları yabancı dil edinimi konusunda da öğrencilerine en doğru kaynakları sunuyor. Uğur Okullarında; Fen (science), teknoloji (technology), mühendislik (engineering) ve matematik (mathematics) gibi dört önemli disiplinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan STEM öğretim modeli uygulanıyor. Okul öncesi ve ilkokul kademesinde erkenSTEM, ortaokulda ise STEM derslerinde öğrenciler; disiplinler arası kazanımları, bu kazanımların birbirleriyle nasıl bütünleştirileceğini ve çok boyutlu düşünmeyi öğreniyor. (Haber Merkezi)

AdminAdmin