SPOR
Giriş Tarihi : 18-03-2023 02:35

U14 şampiyonlarına profesyonel lig hedefi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından Antalya şampiyonu olan U14 takımına verilen yemekte garsonluk yapan teknik direktörler, oyuncularına 3’üncü Lig’de grup birincisi olan A Takımına katılma hedefi koydu

U14 şampiyonlarına profesyonel lig hedefi

Basketbolda olduğu gibi futbol altyapı takımlarıyla da şampiyonluklar kovalayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Antalya şampiyonu olan U14 takımına özel yemek düzenledi. Bu sezon çıktıkları 3’üncü Lig’de grup birincisi olan Kepezspor Futbol Takımı Teknik Direktörü Şakir Filiz, Altyapı Teknik Sorumlusu Süleyman Ögen ile yardımcıları, yemek servisini gerçekleştirerek oyuncularını tebrik etti.

HEDEF PROFESYONEL OYUNCULUK

İyi yetişip profesyonel takımın oyuncusu olarak devam etmelerini istediklerini vurgulayan bir konuşma yapan Kepezspor Futbol Takımı Teknik Direktörü Şakir Filiz, “2009-2010 sezonunda 3. Lig’e çıktığımızda, 28 kişilik kadronun 18’i kendi alt yapımızdan, 10 tanesi de Antalyalı oyuncuydu. Yolunuz açık olsun. Hem futbolunu, hem ahlakını ve sosyalliğini geliştiren zirvelere gider. Üst tarafları sizler doldurun” diye seslendi. Son maçı yaptıkları İkizler Spor’u 3-1 yenerek birincilik kupası aldıklarını belirten Altyapı Teknik Sorumlusu Süleyman Ögen, “Karakterli oyuncu istiyoruz. Sahada ne zaman, nerede, kime sorularının yanıtlarını arayan oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Gelişim, gelişim, gelişim. Kazanmak önemli, ama her anlamda kendinizi yetiştirmek daha önemli” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin