ANTALYA
Giriş Tarihi : 17-08-2022 22:54

Tütüncü’den Mehmet Akif Ersoy’a 2 müjde!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne doğalgaz ve kapalı semt pazarı müjdesi verdi.

Tütüncü’den Mehmet Akif Ersoy’a 2 müjde!

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesini iki yeni hizmetle tanıştırıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalleye kazandırılacak hizmetlerin müjdesini Mehmet Akif Ersoy Mahalle muhtarlığında verdi. Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Muhammet Tuna’yı makamında ziyaret eden Başkan Tütüncü, çifte müjdeyi sıraladı. Kepez’in mahallelerini karış karış dolaştıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Mahalle mahalle geziyoruz. Bizim muhtarlarımızı her ziyaretimiz, mahallelerimize her gelişimiz hemşehrilerimize yeni bir müjde anlamına da geliyor. Bugünde Mehmet Akif Ersoy Mahallemize iki güzel haberle geldik. Birinci müjdemiz; Doğalgaz artık mahallemizde, çalışmalar başladı. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizi konforlu sıcacık bir kış bekliyor. Temiz enerjiyle, ucuz enerjiyle, çevreci enerjiyle, daha sağlıklı ısındığımız evlerde güzel bir kış geçireceğiz” dedi.

KAPALI SEMT PAZARI GELİYOR

İkinci müjdeyi de aktaran Başkan Tütüncü, “Mahallemizin beklediği bir pazar hayali vardı. O pazarı yaptık, şimdide üstünü kapatıyoruz. Yani yeni bir semt kapalı pazarı geliyor. Mehmet Akif Ersoy’a baktığınız zaman aslında değişen Kepez’i görürsünüz. 2009 yılında burada her yer gecekonduydu. Mülkiyet, imar sorunları bulunmaktaydı. Bunlar uzun yılların biriktirdiği sorunlardı. Bunları bir bir çözdük. Vatandaş belediye işbirliğiyle mahallemizde kentsel dönüşüm gerçekleştirdik. Mahallemize okul, spor alanları, pazar yerleri, cami ve birçok belediye hizmet noktaları, sosyal tesisler ile birlikte Mehmet Akif Mahallesi modern bir şehirleşmenin bütün unsurlarının olduğu bir yer oldu. Alt yapıları tamamladık, bütün sokakları asfaltladık. Şimdide doğal gaz ve kapalı pazarla da hizmet çıtamızı bambaşka bir yere taşıyoruz” diye konuştu.

HER HİZMET MAHALLEYE DEĞER KATIYOR

Mehmet Akif Mahallesi denince akla Kepez Devlet Hastanesi’nin geldiğini belirten Başkan Tütüncü, “Kepez Devlet Hastanesi bu bölgeye ciddi bir ivme katmış bir eserimiz. Hastane hastalarımıza şifa dağıtıyor, okul öğrencilerimize bilgiler öğretiyor, spor salonları gençlerimizi gürbüz bir şekilde geleceğe hazırlıyor. Bütün bunlar mahalleye değer katan bir unsur olarak geri dönüyor. Mahalle muhtarımız ile birlikte yürüyeceğimiz çok yolumuz ve işimiz var. Yeni doğal gazımız ve yeni kapalı pazarımız Mehmet Akif Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye mahalle ziyaretinde AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve meclis üyeleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin