KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 31-12-2022 01:49

Başkan Topaloğlu’na plaket

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) tarafından yılbaşı gösterisi gerçekleştirildi. Gösteri sonunda Kemer’deki sanatsal faaliyetlere verdiği katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na FİLİZ Derneği tarafından plaket verildi.

Başkan Topaloğlu’na plaket

Kemer’de yerleşik yaşayan Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Gürcistanlı vatandaşlar ve ailelerine Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) tarafından yılbaşı gösterisi sunuldu. Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan yılbaşı gösterisine, FİLİZ Başkanı Yana Balta, dernek başkan yardımcısı Hasan Balta, dernek yönetim kurulu üyeleri, Kemer’de yerleşik yaşayan vatandaşlar katıldı.

Yapılan yılbaşı gösterisi, izleyenlerden büyük beğeni alırken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Yaklaşık 1,5 saat süren gösteri sonunda Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na, FİLİZ Derneği Tiyatro Rejisörü Lena Romanovska tarafından plaket verildi.

Başkan Topaloğlu, Kemer’de sanatsal faaliyetlerin artmasına yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirterek, FİLİZ dernek yetkililerine emeklerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Kemer’de yaşayan yabancılara kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerine vurgu yaparak, “Burada rahat bir şekilde yaşamaları için Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Onlar bizim misafirimiz değil. Burası kendi evleri. Tüm yerleşik vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın dünyaya barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin