SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 18:24

Rıza Sümer, “Hizmetkarınız olmaya talibiz”

Cumhur ittifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Dokuma bölgesindeki vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. İlgiyle karşılanan Sümer, “Allah bize nefes verdiği müddetçe hep bir arada olacağız. Sizlerin gönül makamına, hizmetkarınız olmaya talibiz” ifadelerine yer verdi.

Rıza Sümer, “Hizmetkarınız olmaya talibiz”

Kepez Belediye Başkanı Av. Rıza Sümer, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı kapsamında Dokuma Kapalı Pazar Yeri’nde bölge sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımlı düzenlenen programda; Sümer’e, Dış İşleri eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik ve MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy eşlik etti.

ÇAVUŞOĞLU, “EN BÜYÜK DESTEĞİ KEPEZ’DEN BEKLİYORUZ”

Cumhur ittifakı Kepez Belediye Başkanı Rıza Sümer’le gün içinde Dokuma bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini aktaran AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, konuklara oruçlarının kabul olması yönünde temennide bulundu. Çavuşoğlu, “Her zaman olduğu gibi 31 Mart seçimlerine kadar sahada hep beraber olacağız. Sizlerin evladı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkanı olarak 15 sene Kepezimize büyük hizmetler yaptı. Sizlerin desteğiyle başarılarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, en büyük desteği kendisine Kepez’den bekliyoruz. İlçemiz, her zaman AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na ve belediye başkan adaylarına en güçlü desteği vermiştir. Hakan Başkan Büyükşehir Belediye Başkanı, daha önce il başkanlığımızı yapan, dava arkadaşımız, yol arkadaşımız Rıza Sümer de Kepez Belediye Başkanı olacaktır. Sadece kendisi değil, projeleri de Kepezli hemşehrilerimizin huzuruna çıktı. Rıza başkan, bu projelerin tamamını hayata geçirecek dirayette, bilgi ve beceri sahibi bir arkadaşımız. Hakan Tütüncü de büyükşehir belediye başkanı olduğu zaman Kepez’i bırakmayacak, çünkü son 5 yıldır ilçemiz büyükşehir anlamında ihmal edildi. El ele verecekler, Antalya’nın her yerinde olduğu gibi Kepezimizde de güzel hizmetler yapacaklar. Bu kapsamda belediye başkan adaylarımızı güçlü şekilde desteklemek gerekiyor. Cumhur ittifakı milletvekilleri, Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adaylarımızın arkasında, vatandaşlarımızın desteği de büyük önem arz ediyor. Kepezli hemşehrilerim, 31 Mart’ta Kepez’de Rıza Sümer, Antalya’da Hakan Tütüncü diyecek” ifadelerine yer verdi.

“HİZMETKARINIZ OLMAYA TALİBİZ”

Dış İşleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na desteğinden dolayı teşekkür eden Rıza Sümer, Ramazan ayının; birlik ve beraberliği pekiştirmesini diledi. Sümer, “Böyle samimi bir iftarda, davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Birçok mahallemizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Allah bize nefes verdiği müddetçe hep bir arada olacağız. Hangi göreve talibiz, hangi makama talibiz. Onu anlatayım. Sizlerin gönül makamına, hizmetkarınız olmaya talibiz. Biz siz sandığa gönül rahatlığıyla gidin diye, oy verdiğinizde gözünüz arkada kalmasın diye çok çalıştık. Kepez’e değer katacak projelere ve insanlara oy verin diye çalıştık. Ne yaptık? Hedefler koyduk. Milletimizin teveccühüne layık olalım dedik. Türkiye Yüzyılında Kepez’in mahallelerini kalkındıralım dedik. Zafer Mahallesini, Ulus’u, Fabrikaları, Özgürlüğü, Yükseliş’i, Atatürk Mahallelerimizi, Kepez’in 68 mahallesini kalkındıralım dedik” diye konuştu.

KEPEZ’DE REHABİLİTASYON KÖYLERİ İNŞA EDİLECEK

Kepez düşünü “İnsan, Şehir ve Çevre” ögelerinin üzerine kurduğunun altını çizen Rıza Sümer, konuşmasına projeleri aktararak devam etti. Sümer, şu açıklamalarda bulundu: “İnsanımızı önemseyerek, çocuklarımızı, kadınlarımızı, yaşlılarımızı, esnafımızı, gençlerimizi önemseyerek, aynı zamanda akıllı şehircilik uygulamalarını hayata geçirerek, tarım politikalarıyla, sıfır atık politikalarıyla, kültür ve turizm yatırımlarıyla hizmet etmek istiyoruz. Zafer Mahallemiz Antalya'mızın en eski mahallelerinden, ayrıca Dokuma semtimizde hakeza. Burada mahalle kültürü diğer mahallelerimize göre çok çok daha köklü ve çok daha önde. Dolayısıyla burada artık akıllı şehircilik projelerimizi hayata geçireceğiz. Gönüllü Dönüşüm ve Kent Rehberi’yle şehrimizi afetlere hazırlıklı bir hale getirmek zorundayız. Modern Kapalı Pazar Yerleri yapacağız. Kepez Teknokent’i kuracağız. Kepez’de yeniliklere ve girişimlere ihtiyacımız var. Kepez’in Engelsiz Yarınları Projesiyle özel bireylerimizin de yanındayız. Engelsiz Mola Evleriyle ailelerimiz özel işleriyle ilgilenirken çocuklarını güvenli ellere emanet edecekleri sıcak bir yuva sunuyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezleriyle özel bireylerimizin spor, sanat, kültür aktivitelerini yapabileceği rehabilitasyon köyleri inşa edeceğiz. Biz yaparız. Hakan Başkanımızı da büyükşehir belediye başkanı yapınca çok daha fazlasını yaparız. Hem ilçe belediyemizle hem büyükşehir belediyemizle Kepez’e hak ettiğinden daha fazla hizmeti kazandıracağız.”

Rıza Sümer, konuşmasının ardından iftara katılan vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. (Bülten)

AdminAdmin