GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 14-08-2022 14:22

Silahlı saldırıya uğrayan iş insanı hayatını kaybetti

Serik ilçesinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan 38 yaşındaki iş insanı Gülhan Koca, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Koca’nın cinayet zanlıları ise Sivas'ta yakalandı.

Silahlı saldırıya uğrayan iş insanı hayatını kaybetti

Olay, Serik ilçesine bağlı Gedik Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde oturan Gülhan K.'ye, otomobille gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tabancayla 9 el ateş açıldı. Şahıs göğsünden ve vücudunun çeşitli yerinden yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Gülhan K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Antalya'daki bir hastaneye kaldırıldı. Toptancı halinde komisyoncu olan Gülhan K., hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde kaçan saldırgan Y.K ile olaya karıştığı iddia edilen İ.Ü.'nün bulunduğu otomobil Sivas'ta olduğu belirlendi. Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan koordineli çalışmada aracın Sivas-Erzincan karayolunda ilerlediği tespit edildi. Ekipler, cinayet zanlıları Y.K ve İ.Ü.'nün bulunduğu otomobili durdurdu. Araçtan inerek kaçmaya çalışan Y.K. ve İ.Ü., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Cinayet şüphelisi Y.K. ve yanında bulunan İ.Ü., ifadesi alınmak üzere Hafik İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü ve yapılan işlemlerin ardından gözaltına alındı. (İHA)

AdminAdmin