MAGAZİN
Giriş Tarihi : 22-08-2022 23:11

Serkan ve Döne’nin mutlu günü

Kemer Tapu Müdürü Ahmet Koçluk’un oğlu Serkan Koçluk, Döne Zengin ile Kındılçeşme Botanik Beach’de düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kurum müdür ve çalışanlarının yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftin nikahını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı.

Serkan ve Döne’nin mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer Tapu Müdürü Ahmet Koçluk ve Yeşim Koçluk çiftinin oğulları Serkan Koçluk, Şehriye ve Bayram Zengin çiftinin kızları Döne Zengin ile dünya evine girdi. Kındılçeşme Botanik Beach’de düzenlenen düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Koçluk ve Zengin aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, meclis üyeleri Mustafa Bilici, Ahmet Can, Semih Top, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Metin Beyaz, İzmir Tapu Kadastro Bölge Müdürü Yusuf Meşhur, Antalya Tapu Kadastro Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Emin Yücel, Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Ersin Güldal, Şube Müdürü Hamit Berber, Kemer Vergi Dairesi Müdürü Harun Kara, Kumluca Tapu Müdürü Mehmet Açıkgöz, Finike Tapu Müdürü Selami Tekinay, Çamyuva Jandarma Komutanı Yılmaz Ünlü, Antalya KESK Sendika Başkanı Bayram Baran, Kemer İmar-Sen Başkanı Onur Ozan, eski Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, Beycik Muhtarı Arif Namdar, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Queens Park Otel sahibi Murat Şahin, Melissa Otel sahibi Mehmet Zengin, Ginzatur sahibi Mustafa Çetinkaya, Fame Oteller Grubu Genel Müdürü Yunus Can, Rixos Oteller Grubu CEO’su Ali Keşkaya, Simena Oteller Grubu adına Genel Müdür Günaydın Atar, Ecz. Erdinç Soysaldı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ergün Nizam, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin İnan, Kemer Tapu Müdürlüğü personeli ile çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetliler katıldı.

Serkan ve Döne çifti meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler.

Oldukça heyecanlı görünen genç çiftin nikahını şahitler huzurunda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı, genç çifte “Kendilerini kutluyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, Rabbim huzurlarını daim etsin” diyerek çiftin evlilik cüzdanını Döne Zengin’e verdi.

Döne ve Serkan çiftinin nikah merasiminden sonra ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Türkü ve şarkılar eşliğinde oynayan gelin ve kız arkadaşlarının coşkusu, en az damat ve arkadaşlarınınki kadar görülmeye değerdi. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak, geç saatlere kadar eğlendi.

Döne ve Serkan’ın mutluluklarına ortak olan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundu. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Koçluk ve Zengin aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin