SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2023 00:27

Oryantasyon ve Gelişim kampı sona erdi

Kemer’de bulunan Viking Park Otel’de düzenlenen alt yapı takımlarına yönelik oryantasyon ve gelişim kampı kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

Oryantasyon ve Gelişim kampı sona erdi

Şüheda PARTAL

Junior Cup Organizasyon tarafından alt yapı takımlarına yönelik Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde bulunan Viking Park Otel’de bu yıl 8’ncisi düzenlenen oryantasyon ve gelişim kampı sona erdi. 22 Ocak’ta başlayan ve üç gün süren kampa 9-14 yaş grubunda Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 750 sporcu katıldı. Final müsabakalarının ardından düzenlenen törende 2012 yaş grubunda birinci olan Antalya, 2013 yaş kategorisinde birinci olan Manavgat, 2011 yaş kategorisinde birinci olan Antalya Yol ve 2009 yaş kategorisinde birinciliği elde eden Sakarya takımlarının sporcularına Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Belediye Meclis üyesi Ferhan Fidan madalya ve kupalarını takdim etti.

Ödül törenin ardından açıklama yapan Başkan Vekili Acar, Kemer’de özellikle kış aylarında düzenlenen bu tip organizasyonların kış turizmi açısından önem taşıdığını ve bu nedenle çok önemsediklerini ifade ederek, “Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Acar ayrıca, kampa katılan tüm sporculara, spor yaşamlarında başarı dileklerinde bulunduklarını söyledi.

AdminAdmin