GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 03-11-2022 23:48

“Öldü” denilen tuvalet işletmecisi yaşıyor!

Kemer Belediyesi otopark alanında bulunan tuvaleti işleten Mehmet Özcan yaklaşık 15 gün önce Kemer’de bir otelde konaklayan Rus Uyruklu R.K. isimli şahısla girdiği tuvalet ücreti tartışmasında yediği yumrukla yere düşerek başından yaralandı. “Öldü ama kimse haber yapmadı” iddialarına neden olan Özcan’ın, kendi isteği ile tedavi olmadığı öğrenildi. Özcan’ın daha sonra beyin kanaması şüphesi ile önce Kepez Devlet Hastanesi ardından da Vakıf Yaşam Hastanesi yoğun bakım ünitesine tedavi altına alındığı öğrenildi.

“Öldü” denilen tuvalet işletmecisi yaşıyor!

Şüheda PARTAL

Kemer’de yaklaşık iki hafta önce Kemer Belediyesi otopark alanında bulunan tuvaleti işleten Mehmet Özcan ile Kemer’de bir otelde konaklayan Rus Uyruklu R.K. isimli şahıs arasında tuvalet ücreti ile ilgili başlayan tartışma, “Öldü ama kimse haber yapmadı” iddialarına neden olmuştu. Özcan’ın ölmediği hakkında ortaya atılan (Ölesiye dövülüp ortalığa atıldığı) gibi iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre yaklaşık iki hafta önce 20:30 sularında, Kemer’de konaklayan Rus Uyruklu R.K. isimli turist, ihtiyaç gidermek için tuvaleti kullanıp çıktığında işletmeci Mehmet Özcan tarafından istenen ücret nedeni ile tartışmaya girdi.

Rus turistin attığı yumrukla sersemleyerek yere düşen Mehmet Özcan iddialara göre başını kaldırım taşına vurarak yaralandı. 112’yi arayan vatandaşların bilgi vermesi sonucu ambulans olay yerine intikal ederek Özcan’ı Kemer Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü.

İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri yaklaşık 60 kişiyi sorgularken olayın nasıl olduğunu 2 saat içinde kamera kayıtları ortaya çıkararak, Rus turisti gözaltına aldı. Kemer Devlet Hastanesine giden Mehmet Özcan’ın ise kendi isteği ile tedavi olmak istemediğini ifade ederek acil servisten ayrıldığı öğrenildi.

Durumu ağırlaşan ve beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Özcan’ın 112’yi arayarak ambulansla tekrar bulunduğu yerden alınıp önce Kemer Devlet Hastanesine ardından Antalya Kepez Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Durumu ağır olan Özcan’ın ardından Vakıf Yaşam Hastanesi yoğun bakım bölümünde hala tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Mehmet Özcan’ı tartışma sonucu yaralanmasına neden olan Rus turist R.K. ise tutuklanarak Antalya Cezaevine gönderildi.

AdminAdmin