SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2023 23:38

Okudan milletvekili aday adayı

Yıllardır Antalya siyasetinde adı konuşulan İlhami Okudan, İYİ Parti milletvekilliği aday adaylığını parti il binası önündeki basın açıklamasıyla duyurdu.

Okudan milletvekili aday adayı

İlhami Okudan, İYİ Parti milletvekilliği aday adaylığını parti il binası önündeki basın açıklamasıyla duyurdu. Parti il binası önündeki kalabalığa seslenen İlhami Okudan, “Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma gününde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hürmetle anıyorum. Çanakkale’de Sakarya’da Dumlupınar’da ve birçok cephede şehit düşmüş tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Ayrıca; Deprem ve sel felaketlerinde yitirdiğimiz canlara Allah’tan rahmet afet mağduru sevgili vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Yaralarını bu hükümet saramadı biz saracağız inşallah” dedi.

Konuşmasında kendini tanıtan Okudan, “Ben Serik-Gebiz-Aşağıoba köyünde 1967 yılında doğdum. Çiftçi çocuğuyum. Pamuk tarlalarında büyüdüm. İlkokulu köyümde bitirdikten sonra Hızır Reis Ortaokulu ve Antalya Lisesi’nden mezun oldum. Üniversite eğitimini İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlayıp Harita Mühendisi olarak mezun oldum. 1993 yılında memleketime döndüm. Kurduğum Harita Mühendislik Müşavirlik Şirketi ile Antalya’da Kamu yararına yapılan özel veya tüzel projelerin yürütücüsü, planlayıcısı, bileşeni olarak çalıştım. Antalya’mızın 19 ilçesi 460 mahallesinde 1 muhtar, 3 bilirkişi ile 2B kadastrosu hizmetini verdim. 30 yıldır hiç aralıksız siyaset, sivil toplum kuruluşları, cemiyet ve kültür hayatında çalışmalarımız devam etmektedir. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanlığı, Antalya Eşgüdüm Kurulu Yönetimi, Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Ocağı Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Yörükler Derneği İstişare Kurulu, Gücümüz Anadolu Platformu İstişare Kurulu gibi birçok Kent dinamiklerinde çalışmalarım olmuştur ve halen devam etmektedir. Partimizin kurulduğu İYİ’lik hareketinin ilk adımlarının atıldığı günden itibaren, partimizin hedefleri doğrultusunda üzerime düşen sorumluluk bilinci ile partimizin teşkilatlanması aşamasında Antalya’nın il ve ilçelerinde teşkilatların kurulmasında büyük emeklerim olmuştur. 30 yıldır Antalya’mızın her yerinde hemşehrilerimiz, yatırımcılarımız, Belediyelerimiz ve siyasetçilerimiz ile birlikte sizlere hizmet vermekteyiz. Sevgili Dostlarım Antalya’da ne yaparsak yapalım esas sorun Ankara’da. Ülkemiz kötü yönetiliyor hatta ülkemiz yönetilemiyor” diye konuştu.

“Devletimizin yönetim şekli totaliter tek adam rejimine dönüşmüş, demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti ortadan kalkmış, Cumhuriyet Türkiye’sinin kurumları, kuralları bozulmuş, kontrolsüz göçler ile Ulus devletimiz sabote edilmiştir” diyen Okudan sözlerine şöyle devam etti: “Devletimizin yönetim şekli totaliter tek adam rejimine dönüşmüş, demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti ortadan kalkmış, Cumhuriyet Türkiye’sinin kurumları, kuralları bozulmuş, kontrolsüz göçler ile Ulus devletimiz sabote edilmiştir. Ülkemiz büyük bir karmaşa ve kaosa sürüklenmektedir. Adalet yok olmuş, Milli Eğitimimiz bozulmuş, Ekonomimiz iflas etmek üzeredir. Ankara’da bu sorunların çözülmesi için milletvekili adayı oldum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu seçimi alacağız Arkadaşlar. Acilen ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması ve 21. Yüzyılın Türkiye değişimini başlatmak için Adayım. Milli Devletimizi sabote eden göçmen sorunu ile başta Antalya olmak üzere her türlü mücadeleyi vermek için adayım. Başta tarım, Turizm, Ticaret olmak üzere Antalya’nın ve sizlerin her türlü sorunlarını takip etmek, çözümler üretmek için Adayım. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Türk milletinin, sizlerin hak ettiği, kalkınmış, medeni yaşam standartlarına kavuşturmanın, mücadelesini vermek için adayım. Daha çok sebeplerim var aday olmak için değerli arkadaşlar. Sözlerime son verirken olmazsa olmazım Ülkeme, davama, teşkilatlarıma ve Antalyalı hemşerilerime yani sizlere sadakatle bağlı kalacağıma, yüksek huzurunuzda söz veriyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Kendisinden sonra aday adaylığı açıklaması yapan, geçen dönem il başkan yardımcısı Türkan Aksoy’u da yalnız bırakmayarak yanında duran Okudan, birlik beraberlik içinde oldukları görüntüsü verdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin