TURİZM
Giriş Tarihi : 10-09-2022 02:49

Miss Belpınar Belaruslu Liza oldu

Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde Clup Hotel Belpınar’ın her yıl geleneksel olarak yabancı misafirler arasında düzenlenen Miss Belpınar Güzellik Yarışması’nın bu yılki birincisi Belaruslu Liza Astapovich oldu.

Miss Belpınar Belaruslu Liza oldu

Şüheda PARTAL

Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde Clup Hotel Belpınar’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Miss Belpınar Güzellik Yarışması’nın bu yıl 15’incisi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirildi. Sadece otelde konaklayan misafirler arasından seçilen 15 güzel, güzelliklerini tescillemek için sahneye çıktı. 'Miss Belpınar' seçilmek için podyumda yürüyen yarışmacılar günlük kıyafetleri ve bikinileriyle jüri karşısına çıktı. Podyuma getirilen bir motosiklet üzerinde en seksi pozu vermek için uğraşan güzeller arasından birinciliği Belaruslu Liza Astapovich kazandı. İkinci yine Belaruslu Victoria Tereshenko, üçüncü Rusya’dan Yevgeniya Yaganova, dördüncü ise Belarus’dan Diana Snesarskaya oldu.

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından yarışmada dereceye giren güzeller, otel yönetimi tarafından ödüllendirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramının kutlandığı gün güzellik yarışması yaptıklarını ve böylelikle ülkemize gelen turistlere Milli Bayramlarımızı anlattıklarını ifade eden Clup Hotel Belpınar Genel Müdürü Servet Ustabaşı, “2007 senesinden beri her yıl 30 Ağustos zafer Bayramımızın olduğu gün otelimizde konaklayan misafirlerimizle güzellik yarışması yapıyoruz. Bu aktiviteyle, hem ülkemize gelen turistlere manevi değerlerimizi göstermiş oluyoruz hem de onlara güzelliklerini hissettiriyoruz” dedi.

AdminAdmin