YAŞAM
Giriş Tarihi : 02-06-2023 01:49

Minta ailesinin acı günü

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta’nın amcası, Kemer Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdür Vekili Serap Minta’nın babası 75 yaşında vefat eden Nahit Minta, Arslanbucak Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Minta ailesinin acı günü

Şüheda PARTAL

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta’nın amcası, Kemer Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdür Vekili Serap Minta’nın da babası olan 75 yaşındaki Nahit Minta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Nahit Minta’nın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Arslanbucak Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizde Kemer Gözcü Ailesi olarak merhum Nahit Minta’ya Allah’tan rahmet, başta Minta Ailesi olmak üzere, tüm dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

AdminAdmin