MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-09-2022 20:25   Güncelleme : 21-09-2022 14:10

Mihriban ve Ersin’in mutlu günü

Kemer Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Özkaynak’ın kızı Avukat Mihriban Özkaynak, Avukat Ersin Günenç ile dünya evine girdi. Düğün merasimine kurum müdürleri ve çalışanlarının yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

Mihriban ve Ersin’in mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Özkaynak ve Mübin Tekin’in kızları Avukat Mihriban Özkaynak, Hatice ve Ziyaettin Günenç çiftinin oğulları Avukat Ersin Günenç ile dünya evine girdi. Antalya Lara’da düzenlenen düğün merasiminde Özkaynak ve Günenç aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Törene Kemer Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Eski dönem Kemer Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman, Eski Dönem Memur-Sen Antalya İl Başkanı Süleyman Gökçen, Büro Memur-Sen İl Başkanı Ünal Hisarkaya, Kültür Memur-Sen İl Başkanı Esat Esmeray, Eski dönem Bem-Bir-Sen İl Başkanı Durali Akça, Kemer Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Filiz Şamdancı Tokgöz, Gençlik Spor İl ve İlçe personeli ile çok sayıda siyasi, turizmci, dost ve akrabaları yanı sıra davetliler katıldı.

Mihriban ve Ersin çifti meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. Mihriban ve Ersin çiftinin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Türkü ve şarkılar eşliğinde oynayan gelin ve kız arkadaşlarının coşkusu, en az damat ve arkadaşlarınınki kadar görülmeye değerdi.

Mihriban ve Ersin’in mutluluklarına ortak olan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar” temennisinde bulundular. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Özkaynak ve Günenç aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin