SİYASET
Giriş Tarihi : 13-11-2022 23:51

"MHP demek Trakya demek Anadolu demek"

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” temalı köy ziyaretleri kapsamında adım adım Edirne köylerinde sohbet toplantıları gerçekleştirdi. Başkan, "MHP demek Trakya demek Anadolu demek, MHP demek toprak demek insan demek" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” temalı köy ziyaretleri kapsamında Edirne'de yapılan çalışmalara Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın yanı sıra, MYK üyeleri Burhan Coşkun, Murat Turna, İlknur Fidan, Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve ilçe başkanları katıldı.

Başkan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Etme Sistemini” anlatarak, Milletin efendisi köylülerle hasbihâl ettiklerini ifade etti. “Şairin 'Benim Topraklarımın Sınırı Edirne’de Başlayıp Kars’ta Bitmez' mısralarını kendimize rehber edinip, Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edeceğiz" diyen Başkan, "Seçim olmadan köylü vatandaşlarımız ile sohbet yapma maksadıyla ve Türkiye’nin meselelerinin ve çözümlerinin ne olması gerektiğini milletimizin efendisi olarak nitelendirilen köylümüz ile paylaşmayı tercih ederek yola çıktık ve bugün burada sizlerin huzurundayız. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Yunanistan Başbakanına yönelik 'Ülke ülke, ada ada gezip Türkiye’ye silah gösteren, Mavi Vatan haritamızı her gittiği yerde şikayet konusu haline getiren Miçotakis bilmelidir ki, el atına binen çok çabuk inecek, güvendiği dağlara da kar yağacaktır. Bizim tasavvur ve telakkimize göre, vatan vatandır, vatan namustur, denizi, karası olamaz, nihayetinde haremi ismetimize uzanacak muhasım eller ise kırılıp atılacaktır' sözlerini de hatırlatmak isterim” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin