ANTALYA
Giriş Tarihi : 07-02-2024 22:44

GÜNKAF 2024 sürprizlerle geliyor

Akdeniz Üniversitesi, Güney Kariyer Fuarı’na ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 50 binin üzerinde katılımın beklendiğini fuar çekilişler, paneller, söyleşilerle ilgi çekiyor.

GÜNKAF 2024 sürprizlerle geliyor

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve 12 üniversitenin paydaşlığında 23-24 Şubat’ta Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuara Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi, Alanya Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Belek Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri katılım sağlayacak. Fuarda gençler firmalarla bir araya gelerek; iş, staj, eğitim, konferans, mülakatlar gibi çeşitli deneyimlere katılabilecek.

METE GAZOZ GÜNEY KARİYER FUARI’NDA

Türk okçuluk tarihinin ilk olimpiyat ve dünya şampiyonu Mete Gazoz da Güney Kariyer Fuarı'na katılarak öğrencilerle deneyimlerini paylaşacak. Mete Gazoz, Akdeniz Üniversitesi Sosyal Medyası için çektiği özel videoda öğrencilere seslenerek “Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan Güney Kariyer Fuarı’nda 23 Şubat günü gerçekleştireceğim söyleşi ve atölye çalışmasında sizlerle birlikte olacağım. GÜNKAF 2024’de görüşmek üzere.” dedi.

KAYIT YAPTIRANLARA ÇEKİLİŞ ARACILIĞIYLA HEDİYELER

Öte yandan GÜNKAF 2024’e kayıt yaptıranların arasından özel bir çekilişle farklı hediyeler verilecek. Fuara kayıt yaptıran 5 öğrenci, Türk Hava Yolları tarafından gidiş dönüş Avrupa ülkelerine uçak bileti kazanacak. Antalyaspor'un Süper Lig’in kalan dönemi için her maça 100 bilet kazanma şansı da öğrencileri bekliyor. Ayrıca 3 öğrenciye spor merkezinde aylık spor üyeliği, farklı firmalarda 45’er öğrenciye 1 saatlik scooter kullanımı, 30 öğrenciye dalış eğitimi gibi farklı hediyeler de yine çekilişle öğrencilerin olacak.

FUARA 50 BİN ÖĞRENCİ 300’ÜN ÜZERİNDE FİRMA KATILACAK

GÜNKAF 2019’a çoğunluğu özel sektör olmak üzere 200’e yakın firma ve 20.000’in üzerinde öğrenci katılmıştı. GÜNKAF 2024’e 300’ün üzerinde firmanın stant açması ve 50.000’in üzerinde katılımcının ziyaret etmesini bekleniyor. (Bülten)

AdminAdmin