SPOR
Giriş Tarihi : 23-03-2024 15:00

Kepez’in çocukları üst üste 3’üncü kez şampiyon

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, üst üste 3’üncü kez Okullararası Yıldız Kızlar Şampiyonu olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Kepez’in çocukları üst üste 3’üncü kez şampiyon

Yeni sezonda ilk kez 1’inci Lig’de oynayacak olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, üst üste 3’üncü kez Okullararası Yıldız Kızlar Şampiyonu olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Kulüp lisansıyla altyapıda yetiştikleri Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu adına Afyonkarahisar’da düzenlenen şampiyonada oynayan kızlar, 3 maçın tamamını kazanarak grup birincisi oldu. Diğer grup ikincisini de yenen Kepezliler, finalde karşılaştıkları Kastamonu Şehit Bülent Gider Ortaokulu’nu da 11 sayı farkla yenerek kupayı kaldırdı.

HER KUPAYA TALİP OLDULAR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kulüp başkanı Hakan Çatal ve hentbol sorumlusu yönetim kurulu üyesi Mustafa Şimşek’e teşekkür eden antrenör Sertan Sarpaş, “Şimdi de Ankara’da düzenlenen Faynıl Four maçlarına gidiyoruz. Buradaki maçlar sonunda 2’inci Lig’in Türkiye Şampiyonu belli olacak. Aynı takım ile önce Antalya Şampiyonluğu, ardından 1’inci Lig’e yükselme müsabakalarını kazandık. Okullararası şampiyonluk kupası ile birlikte 2’inci Lig Türkiye Şampiyonluğu kupasını getirmek istiyoruz.” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin