SPOR
Giriş Tarihi : 07-12-2022 02:44

Kepez’in file sultanı hukuk okumak istiyor

Kadınlar Voleybol 2’inci Lig takımı Kepez Belediyesi’nin kaptanı Tuğçe Özcan, antrenman öncesi spor salonunda ders çalışarak hukuk fakültesine hazırlanıyor

Kepez’in file sultanı hukuk okumak istiyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol A Takımı kaptanı Tuğçe Özcan, her gün planlı ders çalışarak Hukuk Fakültesi kazanmak istiyor. Nevzat Saygan-Levent Saygan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Özcan, haftanın 6 günü 2’şer saat antrenman yapıyor, 1 gün de maça çıkıyor. Bir yandan da derslerini ihmal etmeyen genç sporcu, zaman kazanmak için antrenmana çıktığı Turgut Özal Spor Salonu’nun kantininde bile ödevlerini hazırlıyor.

ÖNCELİKLİ HEDEFİ ÜNİVERSİTE

Kulüpte 2016 yılından bu yana voleybol oynadığı takımının kaptanlığını üstlenen Özcan, “Derse ayırdığım zamanlar yoğunluğa göre değişiyor. Geçmişte bizim takımda oynayıp şu anda üniversitede eğitimlerini sürdüren ablalarımın izinden gidiyorum. Spor yapmayı bırakmayacağım. Ama eğitimimden de geri kalmayacağım. Öncelikli hedefim Türkiye’nin en yüksek puanla girilen üniversitelerin birinde hukuk okumak” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin